torsdag 30. juni 2011

Give away hos Cecilie Sundfærs

Med trekning ikveld! Vinner man denne give away'en vinner man sitt eget bilde. Her kan man bestemme farge og teks og alt hvordan man ønsker bilde skal se ut. For en herlig premie! Perfekt til å gi i gave også!

Vil du være med i siste liten på trekningen også? Trykk HER så kommer du til siden hennes. (selv om jeg håper ingen gjør det så mine muligheter til å vinne blir større)




Her hos oss holde vi på å pusse opp badet og maling av trappene i begge etg pluss tusen andre ting, så jeg har det så travel for tiden at jeg ikke får tid til så mye blogging. Kommer sterkere tilbake!

Ha en strålende kveld og HEIA BRANN!!

Klem fra Elizabeth

søndag 26. juni 2011

And the winner is:

Da har jeg kommet meg hjem fra London og endelig fått trukket vinneren av min første give away! utrolig gøy at så mange ville bli med. Alle navnene ble skrevet ned på ark, klippet til omtrendt like store biter og brettet sammen. Trakk 4 vinnere og den første jeg trakk får velge premie først osv osv.

Første plass gikk til søte HENRIETTE med bloggen  TO JU MA MA! Dette er en av mine favorittblogger som jeg er innom hver dag får å se hva denne herlige jenten skriver. Vel verdt et besøk hvis dere ikke har vært inne på bloggen hennes.

Andre plass gikk til STINIUS med bloggen NESEBAKKEN 3

Tredje plass gikk til SMÅTINGENE

Fjerde plass gikk til NINA med bloggen NINA'S SKATTER


GRATULERER!!










Send meg en mail med adressen deres så kommer det en premie i posten om ikke lenge! Legg gjerne igjen en kommentar under på hvilken premie dere velger.


Nå er det snart sengen på meg. Er rimelig utslitt etter London men det var absolutt verdt det! Har hatt det utfattelig gøy og det er ingen tvil om at jeg hadde den beste reisepartneren.
Tusen takk Christine for en FANTASTISK tur!!


Ha en fortsatt strålende søndagskveld alle sammen!
Klem fra en sliten Elizabeth

Liten forsinkelse på give awayen'en!

Er bare innom en kjapp tur for å si at vi har ikke vært på hotellet siden kl 08 i dag morges og nå er vi kun innom for å legge fra oss noen ting før vi går ut igjen. Tar trekningen av give away'en min i morgen når jeg kommer hjem fra London. 

Håper det er greit for alle at det blir en liten forsinkelse! :)

fredag 24. juni 2011

En hilsen fra London

Er bare innom en kjapp tur for å legge igjen et lite livstegn fra O store London. Etter en fuktig kveld på byen igår har vi brukt dagen idag på ca 8 timer shopping. Fant et lite kjøpesenter midt i Oxford Street der de bare hadde designer butikker og jeg kan godt innrømme det gikk litt over styr med shoppingen. Ble brukt en hel del mer penger enn jeg hadde planlagt på forhånd. Men jammen så gøy det var!
Dette var noe av det som ble med meg hjem:






Nå er det litt vin i sengen på hotellet så vi får hvile beina litt før turen går videre ut til et dansested. Er rimelig utslitt allerede så det er ingen tvil om at kroppen ikke tåler det samme som før.. Men sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel. Kan i hvertfall vente til jeg kommer hjem. ;)


Håper alle får en strålende helg. Kommer innom imorgen og trekker vinnerene av give away'en min! Er fremdeles en sjanse til å melde seg på for de som ikke har gjort det ennå.


Klem fra Elizabeth

torsdag 23. juni 2011

LONDON og bilder fra shopping i Oslo!

Da er dagen endelig kommet! Det er klart for venninnetur til London ikveld og jeg gleder meg som en liten unge! Skal bli så deilig med helt fri fra alt som heter rydding og rot, barn, mann og travle dager med jobb og alt annet. Kommer helt klart til å savne familien, men det skal bli deilig å kunne savne dem litt og.. Oi oi oi så gøy det skal bli!!

Legger ved bilder av shopping-galskapen min de siste dagene. Har også kjøpt madrasser og sengetøy til de nyoppussede skuvsengene mine som jeg skal vise i et annet innlegg når de er ferdig pyntet. Og jeg fikk nettopp en sms fra Living om at den nye SOFAEN er KOMMET!! 3 uker før tiden! O lykke! Skal bli så deilig å få den i hus. Den gamle er akkurat lagt ut på Finn. Kjøpte også en del kjoler, undetøy og en jakke, men det gidd jeg ikke legge ut noen bilder av. Hehe


                                                                                                       Sko fra Enzo Poli!
                                                                                                      Mine er hvite med svarte
                                                                                                      og hvite blomster



                                                                                           En liten hvit sparebøsse
                                                                                          der vi skal spare til kos og ferier!


                                                                                       Nattbord og nattbordlampe
                                                                                       til Tristan sitt nye rom




                                                                                          6 nye Spiger spisestoler fra Living
                                                                                          i hvit antikk og 4 i stål.
                                                                                          Nytt spisebord er bestilt og den gamle
                                                                                          spisestuen skal legges ut for salg


                                                                         Herlige knagger til soverommet vårt



                                                                                      Nytt sengeteppe til sengen vår!
                                                                                      Soverommet skal pusses opp i sommer.


                                                                                               Den nye sofaen! Jippi!!


Har funnet ut at jeg egentlig liker litt mer moderne ting enn bare gamle oppussede møbler, så derfor ble det bestemt vi skulle kjøpe nytt spisebord og stoler. Stolene var på supertibud på Living. 200 kr stk hvis eg kjøpte alle 6 hvite. Var en fargefeil på de (de var litt hvitere enn de skulle være) så derfor var de så billige. Gleder meg til å blande både stål og de hvite rundt vårt nye spisebord. Spisebordet var desverre ikke på noe tilbud, men regner med jeg nesten får dekket det dette nye settet koster ved å selge den gamle spisestuen. Det gamle er jo rett og slett vakkert. Håper det får seg et godt hjem!


Håper alle får en strålende St.Hans feiring! Jeg skal i hvertfall gjøre mitt beste for at denne kvelden og helgen skal bli uforglemmelig!

Husk give awayen min!

Klem fra Elizabeth

onsdag 22. juni 2011

Kalkmaling kjøpt i Oslo!

Når vi var i Oslo tok vi bussen til  Wake up living og hamstret inn kalkmaling til den store gullmedalje. Nå skal badet endelig bli oppusset. Badet skal bli mørk grå med helt nye hvite baderomsmøbler og hvite skyvedører som skal skjule vaskeromsdelen av badet. Har ikke dusj på det ene badet, så her passer kalkmalingen helt perfekt inn. Kjøpt fargen Deep Earth til badet. Kjøpte også en lys sølvgrå farge som skal på noen møbler og en rokokkostol skal bli hvit (både stoff og tre). Gleder meg til å endelig sette igang. Fargene var bare fantastiske og resultatet med kalkmaling blir så vakkert!
(Bildene er lånt fra Pure & Original)



                                                                                                       Deep Earth veggmaling




                                                                                                                      Silver like


                                                                                                                     Deep Earth





En kveldsvakt igjen så er det LONDON!!! Oi oi oi det skal bli kjekt!

Ha en strålende kveld alle sammen, så snakkes vi snart!
Klem fra Elizabeth






Husk give away'en min!

Det er nærmer seg trekning av min første give away nå. Det er fremdeles til til å melde seg på. Trekningen skjer i London. Meg og en venninne reiser på jentetur i morgen til O store London, og jeg gleder meg som en unge! Er fremdeles rimelig sliten etter helgen som var i Olso, men gøy blir det nok uansett! Shooping, vin, spa og lange lange netter! Jippi!

Har vært på en liten (stor) shopping runde de siste dagene, både på nett i Oslo og her hjemme. skal se om jeg får lagt ut noen innlegg med alt jeg har kjøpt en gang ikveld. Er utrolig travelt for tiden så blir ikke tid til så mye blogging akkurat nå.

1. premie er en STOR hvit Dots fra designerne Tveit & Tornøe




2. & 3. premie er to søte fuglehus. Det brune er fra Miljøgården og det i pastellfarger er fra Deco




4. premie er et flettet hjerte i tre fra Deco





Reglene er som vanlig:

1 lodd for kommentar på dette innlegget
1 lodd for å følge eller bli følger av bloggen min
1 lodd for å linke til min giveaway på din blogg

Du kan altså få 3 lodd til sammen.  Skriv gjerne i kommentarfeltet hvor mange du tar!
Alle kan delta, selv om de ikke har egen blogg. For deg som ikke har blogg er det viktig du husker å legge igjen mail-adressen din i kommentarfeltet under.
Håper så mange som mulig har lyst å være med!



Trekningen blir 25 juni!!! Lykke til!

Sånn i tilfelle man ikke ønsker den oppsatte rekken av premier, får den første jeg trekker velge premie først osv osv. :)

Klem fra Elizabeth

onsdag 15. juni 2011

Baby shower og utdrikningslag

Jeg skal i babyshower/utdrikningslag for min kjære venninne Lisa idag. Hun er gravid og venter en liten gutt om ikke så lenge, så det store utdrikningslaget blir det nok ikke. Vi tenkte da og heller ha en stor babyshower for henne. Jeg har alltid hatt så lyst å lage bleiekake, så det har jeg gjort. Meg og min mann (jeg trengte litt hjelp med å holde bleiene sammen) lagde den i går kveld og jeg syns den ble sååååå fin! Nesten lyst å beholde den selv. Jeg fikk ingen bleiekake når jeg gikk gravid og er nesten litt irritert over det når eg ser så utrolig flotte de blir. Ikke var det noe vanskelig å lage heller. Faktisk kjempe lett! Jeg pyntet kaken med bånd, smokker, sokker, vaskekluter, bodyer og små babyluer. På toppen er en personlig gave til venninnen min. Tenkte at hun måtte få noe som bare var til henne også. Jeg kjøpte et smykke som jeg håper hun kommer til å like. Når dere leser dette er vi nok allerede på festen. Skriver nemlig dette nå rett før jeg skal hente henne, men siden hun ikke kan lese dette før vi drar publiserer jeg det ikke før litt seinere. Hun vet ingenting om som skal skje idag. Håper hun liker overraskelsen!

Hva synes dere om bleiekaken?









Da er det bare å krysse fingrene for at kvelden blir velykket og festen bra! I morgen reiser jeg til Oslo og blir der til søndag. En blanding av jobb og ferie og jeg gleder meg masse! Er ikke sikkert det blir så mange blogginnlegg før jeg kommer hjem igjen, men da skal jeg prøve å få ut innlegg litt oftere.


Klem fra Elizabeth

Alt man finner når man rydder!

Ryddet gjesterommet idag. Eller dvs roterommet vårt, der vi plasserer alle våre oppussingsprosjekter som vi en gang skal begynne på. Jeg satt foten ned for mer prosjekter nå og la de fleste ut for salg på Finn samtidig som jeg ryddet opp i alt rotet som var der inne. Vi må rett og slett ha litt mer tid i hverdagen og prosjektene begynte ta overhånd. Og plutselig, inni mellom masse boss lå disse to vakre rammene som jeg kjøpte for over 6 mnd siden. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde kjøpt de og ble skikkelig gledelig overrasket når jeg fant dem. Helt utrolig hvor fort man glemmer. De var ikke akkurat billige heller. Nå er det bare til å finne noen bilder som fortjener å komme inn i rammene og henge de på veggen. De skal få plass over spisebordet når bildene er kommet inn.






Ser jeg har rundet 50 følgere!! Oi oi oi så glad jeg blir! VELKOMMEN til nye følgere!!

Nå er det sengen på meg. Sove godt og drømme søtt alle sammen.
Husk give away'en min! Fremdeles tid til å melde seg på!


Klem fra Elizabeth

mandag 13. juni 2011

Pinsen er snart over

og jeg syns det er trist at hverdagen med jobb og barnehage begynner igjen. Har vært stille på bloggfronten i det siste, men været har vært rimelig bra og vi har tilbrakt så mye tid som mulig utendørs. Roxettekonserten var rett og slett kjempe gøy!! Kanskje litt for mange glass vin, men uansett gøy gøy gøy! 
Fredagen ble brukt på å gjøre ferdig dragebenken og være ute med familien så mye som mulig. 
Lørdag var jeg ute med en venninne. Vi var først her hos meg og det ble laget strawberry daiquiri til den store gullmedalje. Vi var vel litt ustøe begge to da vi fnisende tok bussen til byn, men jammen var det gøy! Er ganske fornøyd med meg selv at jeg faktisk tok nattbussen hjem. Det er ikke ofte! Vanligvis går jeg rett i en taxi uten å bekymre meg over den stive stive prisen helt opp hit. ;)
Søndag greide jeg (og/eller min mann) faktisk å endelig få malt de to skuvsengene som har stått på gjesterommet i en evighet. De ble skikkelig flotte syns jeg! Har fått på de veggordene jeg viste i noen innlegg tidligere. Greier ikke helt å bestemme meg om jeg skal beholde begge eller om den ene skal selges. Tristan ble ihvertfall veldig glad i den nye sengen sin. Selv om han ikke har fått den på rommet sitt ennå. Må få tak i madrasser og pynte den litt før jeg skal vise dere resultatet. 
Idag har vi vært på stranden med noen naboer. Barna tilbringte mesteparten av tiden med å finne krabber og skjell, mens vi voksne hadde avslappende timer på gresset. Vi har vært ute i absolutt hele dag og bare gått inn for å spise middag og tatt et lite bad før leggetid på småen. For en deilig dag!!!

Har fikset litt på vitrineskapet mitt idag. Dekket til vinduene med stoff og lagt pyntebånd over. Var så lei av å alltid måtte bry meg om hvordan det så ut der inne. Knotten ble byttet ut med et hjortehode, og det fikk seg også litt ekstra maling. Er så fornøyd med dette skapet som ikke kostet mer enn 200kr på Finn!
Legger og med et bilde av den ferdige dragebenken under. 










Har dere hatt en fin pinse?


Klem fra Elizabeth

torsdag 9. juni 2011

Litt prosjekter før Roxette ikveld!

Gleder meg som en liten unge til konsert med min absolutt favoritt gruppe når jeg var yngre. Så mange gode gamle sanger som jeg fremdeles blir helt varm av når jeg hører. Noen av sangene vekker gode minner om ung kjærlighet og pirrende følelser som man ikke helt visste hva var. Oi Oi Oi så gøy det skal bli! Bare krysser fingrene for at værgudene kan være snill med Bergen og la regnet holde seg unna de få timene konserten skal vare. Vin, gode venner og herlig musikk! Jippi!

Har faktisk fått gjort en hel del idag. Huset er nyvasket, alle klærene er tatt og nå skinner alt her hjemme. Jeg greide rett og slett ikke la dragebenken være i sin orginale farge, så den har fått seg noen strøk gråmaling før jeg skal trekke den om med stoff på toppen. Skal gjøre den ferdig i morgen og legge ut bilde av den.




Jeg har også satt mannen til å lage et lite prosjekt til meg utenfor. Jeg syns ihvertfall dette er en helt genial idè! Jeg har ikke tenkt å fortelle hva han lager før det er ferdig. Regner med han blir ferdig idag, men så må det males før det kan vises på bloggen.


                                                  Noen som vil gjette hva denne skal brukes til??   ;)




Når dette er ferdig er det litt kvalitetstid med mitt lille mirakel før det er ROXETTE på mamma! Jippi!
Håper dere alle får en strålende kveld. Og til mine bloggvenner som skal på konserten: Kanskje vi sees der!


Klem fra Elizabeth

fredag 3. juni 2011

Fredag og fri

Da er ukens eneste fridag kommet. Den skal nytes med familiekos og lek. Jeg jobber bare en helg i mnd, men er alikevel utrolig kjedelig hver gang jobbehelgen kommer. Føler jeg går glipp av alt for mye tid med Tristan når jeg må jobbe i helgene. Været er fremdeles elendig. Krysser fingrene for det blir litt opplett sånn at vi kan gå ut en tur. Det blir nok en tur ut uansett, men for min del trives jeg bedre ute når regnet holder seg vekke. For småen ser det ikke ut som det spiller noen rolle hvilket vær det er.

Skal ta meg tid til en skikkelig bloggrunde ikveld, og kanskje jeg får lagt ut et innlegg om mine nyeste prosjekter. Legger ved noen bilder av fuglehuset som ble med hjem fra Spania. Har flyttet en liten kvist trollhassel og noen sommerfugler inn i huset. Er på jakt etter noen store sommerfugler med litt mer farger, men foreløbig er det disse hvite som får bo her.







TUSEN TAKK for alle koselige og varme kommentarer jeg har fått i det siste, og VELKOMMEN så mye til nye følgere!!



Tenkte jeg skulle ha min første giveaway når telleren tikker over 5000 sidevisninger eller 40 følgere. Har allerede kjøpt inn noen flotte premier som jeg håper dere vil like.

Ha en strålende fredag alle sammen!


Klem fra Elizabeth

onsdag 1. juni 2011

La regnet øse ned

La det renne i strie strømmer! Himmelen har åpnet seg og akkurat nå ser det absolutt ikke ut som vi nærmer oss sommer. Har hatt en liten bloggpause, men tenkte jeg skal grave meg ut av hullet mitt nå og komme tilbake til virkeligheten. Har vært noen skikkelig tøffe dager og sorgen over å miste Zica slo meg hardere enn jeg hadde forventet. Nå begynner det bli litt bedre heldigvis, ihvertfall så mye bedre at jeg irriterer meg over regnet og at jeg er grinete over jeg har jobbehelg når solen endelig har tenkt å titte frem. ;)

Meg og mannen hadde 2 års bryllupsdag på mandag. Ble ikke særlig mye feiring pga Zica, men fikk både gaver og blomster av snille mannen. Han har prøvd å trøste meg så mye som mulig og vet ikke hva godt han kan gjøre for å få meg til å smile. Tenk vi har vært gift i 2 år allerede! Det virker som så kort tid siden jeg sto nervøs utenfor kirken og lurte på om jeg greide holde meg oppreist helt frem til alteret.





I helgen hadde han kommet over en gratis annonnse på Finn.no og hadde sneket seg ut for å hente dette lille bordet til meg. Igår greide jeg ikke la det stå lenger og det fikk ny maling. Jeg er så superfornøyd med resultatet! Syns det ble kjempe fint, og er veldig takknemmelig for at jeg har en sånn snill mann som kommer med små rare gaver til meg når jeg er lei meg. Hva syns dere?








Ha en strålende kveld alle sammen! Tusen takk for alle støttende kommentarer på innlegget under!



Klem fra Elizabeth