onsdag 20. juli 2011

JIPPI!!!!

Er en overlykkelig dame akkurat nå! Har kommet inn på sykepleien fra høsten av og jeg gleder meg som en unge. Har brukt 1 år på å forbedre karaktereren fra videregående. Et sinnsykt slit å ta opp igjen alle de fagene jeg egentlig ikke hadde noen interesse for før. Men det gikk overraskende bra, og plutselig hadde jeg nok poeng til å bli sykepleier! En drøm jeg har hatt lenge! Har i tilegg 3 år bachelor fra BI, så mulighetene er store etter endt sykepleierstudie. Har utrolig lyst å jobbe på intensiven på barneklinikken eller kanskje på akutten, så en videreutdanning etterpå blir det nok også. Nå bare krysser jeg fingrene for at nedgang i lønn og mye lesing skal gå fint de neste 3 årene! JIPPI!!!!!!!
Ellers er vi akkurat ferdig meg å pusse opp Tristan sitt rom. Ny farge og nye møbler og pynt er kommet inn. Gikk ikke helt etter planen første gang, så måtte gjøre det på nytt igjen. Mer om det og bilder skal jeg kommer i neste innlegg.

Håper alle har en fortsatt flott sommer. Her i Bergen styrtregner det akkurat nå! Perfekt vær for å gjøre ferdig småprosjekter her i huset. :)


Klem fra Elizabeth

4 kommentarer:

 1. Så kjekt vennen.. Gratulerer så mye med plass.. Dette klarer du lett :)) Gleder meg til å se romet til Tristan.. Ja været er ikke så mye å skryte av her i Bergen =((( Snart kommer sommeren!!! Hehe.. Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer!!!!
  Så gøy:D

  Jeg er sykepleier, å det er ett fantastisk fint yrke!

  Lykke til med studiene!

  Klem fra Silje

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye!!:)

  Jeg er også sykepleier og det er et flott yrke! Man har jo så mange muligheter etter fullført utdanning. Jeg søkte på helsesøsterutdanning fra høsten av, men kom ikke inn. Litt skuffet, men man kan jo ikke gi opp. Jeg får prøve igjen!

  Lykke til med studiestart! Ha fortsatt en fin sommer!

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 4. Hei Elizabeth...
  Ja fikk den over disk her, den selges kun i en butikk her i Bergen og den finner du ved sartor ved coop obs bygg.. Nettflis rettere sagt.. Spannet var tatt en halv cm av til prøve, ingen kunne se at det hadde vært åpent... Han sa det var litt hysjhysj, hehe... de hadde bare grå åpnet spann igjen =(( Så om jeg skulle ha mer måtte jeg først bestille =))) KLem

  SvarSlett