fredag 17. desember 2010

Julen er kommet i hus!

Julen nærmer seg med stormskritt og jeg henger etter med det meste. Desember har vært travel med eksamen (holder på å ta opp igjen fag fra videregående, så jeg kommer inn på sykepleien til høsten) og mye jobb, men nå ser det endelig ut som jeg begynner komme i rute. Jeg elsker julen!! Jeg tror den barnekjærligheten for julen sitter dypt i meg, for jeg elsker alt som har med julen å gjøre og gleden over julen blir ikke akkurat mindre med årene.. ;) Vanligvis er pynt og juletre oppe allerede 1 desember, så dette året er jeg seint ute! Det er skjedd noen forandringer når det gjelder julefarger dette året. Før var alt rødt og atter rødt, men jeg har egentlig aldri vært så glad i den røde fargen, så når hver nyttårsaften er over, blir all julepynt revet ned og pakket bort pga jeg ikke orker mer rødt. I tillegg er jeg inne i en hvit periode. Vi har pusset opp huset det siste året, og hver eneste ting beveger seg sakte men sikkert fra mørkt/svart til hvitt. Det gjelder gulv, vegger, møbler og tak. Så i år blir julen hvit hos oss! Juletreet kom opp idag. Vi kan ikke ha ekte tre pga vi har en hund som rett og slett ikke greier la vanlige juletrær være i fred. Jeg har dusjet treet med litt snøspray og pyntet det i hvitt og sølv. Bildene ble ikke så veldig bra (ser om jeg får tatt noen bedre imorgen), men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det ble vakkert!

Jeg er til og med nesten (har 2 igjen) ferdig med alle julegavene OG pakket de inn, og diverse små hvite nisser og litt annen julepynt har kommet opp.  Jeg har bakt julekaker (5 sorter!) og julekonfekt som jeg har tenkt og gi i julegave til mine og min manns besteforeldre. De har jo absolutt alt, så de siste årene har jeg laget kurver med godsaker som er spiselig oppi. Dette året inneholder kurvene: Rødvinspølse, hjemmelagede kaker og sjokolade, rødvin, diverse oster, sild og litt annet godt pålegg. Blir alltid godt mottatt disse kurvene!

Jeg har en liten innrømmelse å komme med: Jeg greier ikke la gaver være i fred! Jeg er blitt en mester i å åpne pakkene og pakke de inn igjen uten at noen merker det. Jeg vet ikke hvorfor, vet jeg ødelegger overraskelsen på selve julaften, men jeg greier ikke styre meg! Jeg MÅ vite hva som er inni. Jeg forteller familien hvert år: Jeg gjør jo ikke det lengre! Hehe... Men jo, det gjør jeg! Kanskje ikke alle pakkene, men et par utvalgte blir klemt på, pakket opp og undersøkt. ;)

Håper alle får like mye glede av julen i år som meg!

5 kommentarer:

 1. Er de hjertene wallstickers? Utrolig fine!

  SvarSlett
 2. Ja de er kjøpt på www.boligfryd.no :) Jeg har endel veggord derfra, kjapp levering og god service. Vil og anbefale www.trendykunst.no Der har de både veggord og veggbilder i wallstickers. Rimelige priser og flotte motiv!

  SvarSlett
 3. Du din lille frekkas!! Sniker på gavene før julaften....vurderer kraftig å ikke gi dere gavene fra meg før etter jul altså! :p

  Ellers ser pyntingen kjempeflott ut! Det har jo blitt så flott hos dere nå, så kan godt tenke meg at det passer perfekt med hvitt og sølv. Men ett og annet rødt innslag lar seg vel gjøre;)

  SvarSlett
 4. Hehe.. Har faktisk bare åpnet EN gave, og det er for meg veldig bra! ;) Den så utrolig fristende ut der den lå, så måtte bare se pitte litte granne...... og ble skuffet! Absolutt ikke det eg hadde håpet på.. ;)

  SvarSlett
 5. Haha - den er lei! VELDIG lei:p Vel, av meg får du noe du har ønsket deg hvertfall;) Bedre det, enn å kjøpe noe dritt:p
  Jeg har fått èn gave i hus som er til meg, og det frister veldig å åpne for å se hva det er. Jeg fikk faktisk lov å åpne den, men tror jeg venter til julaften jeg. Det er jo litt kjekt med spenningen;)

  SvarSlett