mandag 7. februar 2011

Puerto Mogan

17 januar ble min kjære mamma 60 år og i den forbindelse spanderte hun hele familien en uke til syden. Turen var rett og slett utrolig deilig! Jeg er så lei snø, slaps, glatte veier, is og kulde at det snart klikker for meg. Hvor er den vanlige varme regnfulle vinteren vi her i Bergen pleier å ha? Tar heller regn hver eneste dag enn dette ustabile såkalte vinterværet vi har fått nå. Derfor ble denne turen ett etterlengtet avbrekk fra kulde og snø.
Vi hadde skyfri himmel og ca 25 grader hver dag, Tiden ble brukt i bassenget med Tristan på dagen, soling, avslapping og god mat og drikke.
Tristan var helt besatt av bassenget og vi måtte tvinge han opp av og til for å få farge på leppene igjen. De første dagene var han litt skeptisk til vannet og bare satt på grunnen og plasket, men etter hvert kastet han seg ut fra kanten og svømte på dypet med badering.

                                                                    
                                                                    Veldig gøy!!!


Meg og min søster spanderte middag på mamma og pappa på selve 60 års dagen. Vi hadde booket bord på restauranten Que Tal allerede før vi reiste og gledet oss stort til kvelden. Meg og min mann har vært å spist her før og det er en opplevelse for munnen som er vanskelig å beskrive. Vi bestilte 7 retters middag med vin (som egentlig tilsvarer 15 retter, for de fleste rettene kommer i 3 variasjoner). 3 ganger kamskjell tilberedt på forkjellige måter, 3 ganger hummer, gåselever, and, ost, biff, fisk og sjokolade sjokolade sjokolade. Nam nam nam! Både mat og vin var perfekt! Rettene ble servert på en fantastisk måte, stemningen var god og regningen høy.


                                              


                                   Hummer, hummer champange og hummer ekspresso


                                                 Kamskjell med blekk av blekksprut

Tristan og Morten hadde sine daglige lekerunder der de prøvde ut de diverse aktivitetene på hotellet. Bordtennis ble visst en favoritt.Søstrene Houge som febrilsk leter etter en lighter. Vi hadde 4 når vi gikk til ut og ingen når vi gikk hjem. Hvor blir de av??Turen var rett og slett god for både kropp og sjel, og vi kan nesten ikke vente til vi skal ned igjen i april. Denne gangen blir det til Bahia Feliz og det blir hele to uker i varmen.

                                                                             Morten

                                                                           Tristan

                                                                             Mine! See ya!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar