tirsdag 22. februar 2011

Puteprosjekt....

Fy søren så dyrt det er med puter... Faktisk latterlig dyrt.. Har siklet etter noen puter på living, men nekter betale 395 kr pr stk for noen tøystykker med bomull inni.. En dag jeg var der inne så jeg de hadde tilbud på spisebrikker i samme mønster som putene jeg ville ha. 20 kr spisebrikken! Jeg sto der og irriterte meg over at det er omtrendt samme mengde stoff i en spisebrikke og i en pute da jeg plutselig kom på det jeg selv synes er en genial idè! Spisebrikken hadde dobbelt lag stoff, så jeg kjøpte 4 stk, spratt de opp på ene siden, stappet gammel putebomull inni og sydde igjen for hånd. Jeg kan absolutt ikke sy men selv jeg klarer stikke en nål frem og tilbake gjennom noe stoff.. (selv om syresultatet nok er grusomt, så er det på baksiden!)

Dere kan se selv...


Det ferdige resultatet:

4 kommentarer:

 1. Putene ble kjempe fine. En utrolig god idè!

  Så fint hjem du har forresten.

  Hilsen Anja

  SvarSlett
 2. Heisann

  flotte puter!

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de hvite sinkhusene?

  SvarSlett
 3. Hei hei.

  Takk takk!

  Sinkhusene er fikk jeg i julegave. De er visst kjøpt på Black Design. De var sinkfarget, men jeg sprayet de hvite med spraymaling fra Europris. ;)

  SvarSlett
 4. Hei hei:)

  Tusen takk for gode ord inne hos meg:)

  Vet åssen det er i starten her inne, tar litt tid å komme inn i ting..er jo et hav av interiørblogger. men det er veldig kos her inne og masse bra damer:):)

  Så fine puter du har lagd:) Enig at puter er altfor dyrt...sukk...skulle ønske jeg kunne sy.

  Legger meg til som følger, så sees vi igjen;)

  Klem Lise

  SvarSlett