fredag 3. juni 2011

Fredag og fri

Da er ukens eneste fridag kommet. Den skal nytes med familiekos og lek. Jeg jobber bare en helg i mnd, men er alikevel utrolig kjedelig hver gang jobbehelgen kommer. Føler jeg går glipp av alt for mye tid med Tristan når jeg må jobbe i helgene. Været er fremdeles elendig. Krysser fingrene for det blir litt opplett sånn at vi kan gå ut en tur. Det blir nok en tur ut uansett, men for min del trives jeg bedre ute når regnet holder seg vekke. For småen ser det ikke ut som det spiller noen rolle hvilket vær det er.

Skal ta meg tid til en skikkelig bloggrunde ikveld, og kanskje jeg får lagt ut et innlegg om mine nyeste prosjekter. Legger ved noen bilder av fuglehuset som ble med hjem fra Spania. Har flyttet en liten kvist trollhassel og noen sommerfugler inn i huset. Er på jakt etter noen store sommerfugler med litt mer farger, men foreløbig er det disse hvite som får bo her.TUSEN TAKK for alle koselige og varme kommentarer jeg har fått i det siste, og VELKOMMEN så mye til nye følgere!!Tenkte jeg skulle ha min første giveaway når telleren tikker over 5000 sidevisninger eller 40 følgere. Har allerede kjøpt inn noen flotte premier som jeg håper dere vil like.

Ha en strålende fredag alle sammen!


Klem fra Elizabeth

10 kommentarer:

 1. God helg...gleder med til give away.
  Nydelig fuglehus:-)

  Haldorsdatter

  SvarSlett
 2. Nydelig:D Leter etter et sånnt fuglehus..men ikke lett å komme over ett altså. Var kjempefint med trollhassel inni<3 Tusen takk for fine ord inne hos meg:D Har tittet litt på bloggen din jeg;) Legge meg til som følger hos deg:) Klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint det ble:) Jeg ønsker meg sårt ett fuglehus jeg også :) Jobbehelg er kjedelig! Men den er over på ett blunk ;) God helg! :))

  SvarSlett
 4. Så vakkert fuglebur, skikkelig dekorativt=)) Her har tiden stått still pga sykdom, men deilig å kjenne overskuddet komme snikende. Du kommer nok opp til 40 følgere snart, kanskje vi kan konkurrere litt, hehe..

  SvarSlett
 5. så utrolig fint fuglehus! :))

  SvarSlett
 6. Hei. :) Ja vanvittig mange farger, det var ikke enkelt, men jeg valgte til slutt River silt og Casa Blance. Hvilke farger endte du opp med?

  SvarSlett
 7. Det var veldig snilt av deg! Altså hvis du har annledning, og det passer sånn, og ikke minst kan ta plass for ett bur så er det bare til og ta med! :-) Men det kan du jo se når du er det, se om du har plass til deg? :) Men det var jo veldig snillt :))

  SvarSlett
 8. Tusen takk for den superkoselige kommentaren du har lagt igjen hos meg, og hjertelig velkommen som følger :)

  Vakkert fuglehus du viser, og lekkert pyntet :)
  Leste meg litt nedover innleggene dine, og synes så synd på deg for at du måtte avlive hunden din. Elsker dyr jeg også (har 2 kattepuser) og det rev meg i hjertet da jeg leste innlegget ditt. Så utrolig knyttet man blir til dyrene sine.

  Legger meg gjerne til som følger hos deg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 9. Hei!
  Så hyggelig at du har vært på besøk "inne hos meg" og lagt igjen så koselig kommentar:-), og takk for at du vil følge meg videre:-)

  Jeg har lagt meg til som følger av deg, så nå har du tippet 40 ;-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 10. Takk for koselig kommentar hos meg! Bilde av tigersausen ligger i bloggen nå.

  Om du har lagt deg til som følger må du bli med på gavedrysset også!

  SvarSlett