mandag 13. juni 2011

Pinsen er snart over

og jeg syns det er trist at hverdagen med jobb og barnehage begynner igjen. Har vært stille på bloggfronten i det siste, men været har vært rimelig bra og vi har tilbrakt så mye tid som mulig utendørs. Roxettekonserten var rett og slett kjempe gøy!! Kanskje litt for mange glass vin, men uansett gøy gøy gøy! 
Fredagen ble brukt på å gjøre ferdig dragebenken og være ute med familien så mye som mulig. 
Lørdag var jeg ute med en venninne. Vi var først her hos meg og det ble laget strawberry daiquiri til den store gullmedalje. Vi var vel litt ustøe begge to da vi fnisende tok bussen til byn, men jammen var det gøy! Er ganske fornøyd med meg selv at jeg faktisk tok nattbussen hjem. Det er ikke ofte! Vanligvis går jeg rett i en taxi uten å bekymre meg over den stive stive prisen helt opp hit. ;)
Søndag greide jeg (og/eller min mann) faktisk å endelig få malt de to skuvsengene som har stått på gjesterommet i en evighet. De ble skikkelig flotte syns jeg! Har fått på de veggordene jeg viste i noen innlegg tidligere. Greier ikke helt å bestemme meg om jeg skal beholde begge eller om den ene skal selges. Tristan ble ihvertfall veldig glad i den nye sengen sin. Selv om han ikke har fått den på rommet sitt ennå. Må få tak i madrasser og pynte den litt før jeg skal vise dere resultatet. 
Idag har vi vært på stranden med noen naboer. Barna tilbringte mesteparten av tiden med å finne krabber og skjell, mens vi voksne hadde avslappende timer på gresset. Vi har vært ute i absolutt hele dag og bare gått inn for å spise middag og tatt et lite bad før leggetid på småen. For en deilig dag!!!

Har fikset litt på vitrineskapet mitt idag. Dekket til vinduene med stoff og lagt pyntebånd over. Var så lei av å alltid måtte bry meg om hvordan det så ut der inne. Knotten ble byttet ut med et hjortehode, og det fikk seg også litt ekstra maling. Er så fornøyd med dette skapet som ikke kostet mer enn 200kr på Finn!
Legger og med et bilde av den ferdige dragebenken under. 


Har dere hatt en fin pinse?


Klem fra Elizabeth

6 kommentarer:

 1. Bra du koste deg på konserten!

  Benken ble jo bare helt nydelig. Hvordan har du fått til den skriften på fuglehuset. KJEMPEKULT! misunnelig så det holder.

  SvarSlett
 2. SÅ bra dere har kost dere! :) Vi og har virkelig nøte pinsen! :) Veldig fine begge to :) Gleder meg til å se sengene :))

  SvarSlett
 3. Heisann ;o) Tusen takk for hyggelige ord inne hos meg ;o))
  Høres ut som om du har hatt en flott pinsehelg ;o)))

  STOR klem Elisabeth ;o)))

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige tilbakemelding på bloggen min:-) Spennende å være finalist!

  Håper uka blir bra!

  klem

  SvarSlett
 5. Så herlig skap!:)

  Kjempelurt å dekke innsiden med stoff, og slippe å tenke på alt en har i skapet!

  Ha en fin kveld! Klem fra Lena

  SvarSlett
 6. Likte de hjorthodene, superfint:-)
  Jeg har hatt en travel pinse med male-fikse-ordne-ferdig-ting-

  Haldorsdatter

  SvarSlett