torsdag 14. juli 2011

Ferieplanlegging og bryllup!

Sitter her å lurer på hva vi skal gjøre i ferien til helgen. Er så utrolig heldige å ha besteforeldre som sloss om å få ha Tristan, så vi har faktisk en hel uke barnefri. Mine foreldre tar han med seg på ferie og de gleder seg alle kjempe masse! Er utrolig rart å skulle være så lenge uten ham for første gang, men jammen blir det godt å pleie kjærligheten litt alene. Vet ikke enda hva vi skal, men blir nok en hopp på tur til varmere strøk eller en romantisk byferie ett eller annet sted i Europa. Gleder meg!!

Var i bryllup til min gamle beste venninne i helgen! Hun er ikke gammel altså (!), men jeg har kjent henne hele livet så derfor en gammel venninne. Hun vokste opp et par hus bortenfor meg og vi var beste venner under hele oppveksten. Lisa og Mike giftet seg i flotte Hordamuseumet på Hordnes der vi vokste opp. De venter også en gutt i august så snart blir gleden total! De var så flotte begge to, men venninnen min var rett og slett en nydelig brud! Tusen takk for at jeg fikk dele dagen med dere!


Ser jeg har fått noen nye følgere! VELKOMMEN skal dere være! Lover å være mer aktiv på bloggen etter sommerferien og begynne på an igjen med alle mine prosjekter som jeg har lovet å vise resultatet av.


Klem fra Elizabeth

4 kommentarer:

 1. Neihei, jeg er ikke gammel! Selv om Elizabeth i vår ungdom mente at livet var over når en fylte 30 - tror nok du har endret synet på det littegranne ;) Takk for at dere kom i bryllupet, det betydde kjempemasse! Og takk for jentepraten i forkant som fikk meg helt avslappet for resten av dagen - tror det er sjelden at bruden er helt rolig, mens forloveren (min søster) var nervøs både før og etter vielsen :)

  Klem Lisa

  SvarSlett
 2. Takk for den fine dotsen og det andre du hadde lagt i pakken <3 Jeg fikk hentet det idag på posten, lager et innlegg om det når den er på veggen og det blir fortløpende... Klem Henriette

  SvarSlett
 3. Det var en fin gravid brud ja, kjolen var perfekt..

  SvarSlett
 4. Endelig får jeg takket deg for fine ord du la igjen på bloggen min! Jeg er nok veldig ny i dette gamet her, men sååå utrolig morro det er! Ønsker deg og dine en super sommer, og så gleder jeg meg til å følge deg utover en mer aktiv sensommer ;O)

  Klemmer fra Hønsehuset

  SvarSlett