tirsdag 12. juli 2011

GRATULERER med dagen til verdens beste gutt!!

Vår elskede gutt blir hele 3 år idag!! Gratulerer så mye med dagen Tristan!! Vår kjære kjære gutt som er blitt så stor! Har pusset opp rommet hans i helgen, for vi lovet han nytt rom til 3 års dagen sin. Da skal han slutte med bleie og smokk. Bleien har vi nå øvd litt på, men blir spennende å se hvordan han klarer seg uten smokken i natt. Han har selv valgt at han vil slutte idag, så vi får se om han er like bestemt i kveld. Fargen på rommet hans ble ikke helt som vi hadde trodd. Valgte ut to farger i mørk og lys grå, men når den kom på veggen så den lilla ut.. Får se når vi får inn litt gutteting om vi må male på nytt igjen.. Fargen var fin den.. Hvis det hadde vært et jenterom. Se om den forandrer seg litt med tiden. Hjalp ikke så mye at de nye møblene var hvite, men med litt røffe gutteting kan det hende det blir bra! (legger ut bilder når det endelige resultatet er ferdig)

Han hadde siste dag i barnehagen på fredag. Han skal begynne i ny (mye nærmere) barnehage i august etter 5 uker ferie. På fredag ble det bursdagsfeiring og avslutning i barnehagen og jeg bakte Kaptein Sabeltann kake som han fikk med seg. Jeg er absolutt ikke flink til å bake, så er rimelig fornøyd med at jeg i det hele tatt fikk til å lage noe som lignet på en båt. ;) Han var utkledd fra topp til tå i Sabeltann utstyr og hadde med seg en stor skattepose med kjærligheter og gullpenger som han delte ut til de andre barna. Han var helt bestemt på at han ville ha Sabeltann bursdag, så da måtte det jo bli det. Feiret med familien på søndag og idag venter barnebesøk i samme stil! Oi så gøy det er å være liten og ha bursdag!!!
Har vært lenge stille på bloggen nå, men med mye jobb, sommer og tusen prosjekter har ikke tiden strukket til. Velger rett og slett å prioritere familie og venner istedenfor å stresse med innlegg når jeg egentlig ikke har tid. Men skal love å bli mer aktiv når sommeren er over og alle mine småprosjekter endelig blir ferdig. Den siste tiden har gått med på å bli ferdig med badet, atriummet, litt for mye jobb og alt for liten tid!Klem fra Elizabeth

3 kommentarer:

 1. Så fin gutt han fortjener den flotte kaka,,,GRATULERER,,
  Ha en fin dag og kos dere ,Marit.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 3-åring i hus da, Elizabeth!! Og for en stilig kake!!!! Det er utrolig hva man får til når man har forventningsfulle barn;)

  Håper det blir et flott besøk i dag, så sees vi til kvelden vi! Gleder meg=)

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med dagen. En flott gutt du har :) Kos deg med familien :) Klem fra Elene.

  SvarSlett