fredag 22. juli 2011

Barnerom og slutt på en uke barnefri

Nærmer seg slutten på uken med barnefri og kjenner jeg e helt syk etter å se ham nå! Gikk veldig fint en god stund, men de siste to dagene er savnet bare blitt større og større. Gleder meg urolig til å se den herlige gutten min igjen!!!!  Han har storkost seg på hytten med besteforeldrene og utenom i går kveld så tror eg ikke han har hatt tid til å savne oss. Igår kom det endelig en liten "jeg savner deg mamma og er veldig glad i deg" ut av ham.. *sukk*

Tristan sitt rom er ihvertfall endelig ferdig. Det har vært en lang vei mot målet, det er sikkert! Vi valgte først ut to gråfarger som etter den kom på veggen viste seg å bli skikkelig lilla. Jeg måtte til og med ta inn naboene for å høre om det var jeg så hadde blitt gal eller om fargen virkelig var lilla. Og jo, den var lilla. Knall lilla! Begge to gråfargene var faktisk lilla. Rommet ble altså utrolig flott, men så ut som det bodde en liten prinsesse der. Så det gikk ikke! Rett ned å kjøpe nye maling som denne gangen ihvertfall ble blå! Skikkelig gutteblå! Fargen ble utrolig fin på veggene. Fargen heter Denim.

Legger ved et bildekalas av det nye rommet hans. Han har ikke sett det ennå, men tror nok han blir skikkelig fornøyd med sitt nye soverom! Gjenstår litt bilder på veggene, men det får vi ta etter ferien.
















Det siste bildet viser et lite triks med stygge gamle stikkontakter og lysbrytere jeg har gjort en god stund nå. Jeg kjøper billig spraymaling på Europris og sprayer de hvite og flotte eller i andre knall farger. Blir jo som nye og det er så utrolig lett!

Ha en strålende helg alle dere herlige menneskene som leser bloggen min!

Klem fra Elizabeth

onsdag 20. juli 2011

JIPPI!!!!

Er en overlykkelig dame akkurat nå! Har kommet inn på sykepleien fra høsten av og jeg gleder meg som en unge. Har brukt 1 år på å forbedre karaktereren fra videregående. Et sinnsykt slit å ta opp igjen alle de fagene jeg egentlig ikke hadde noen interesse for før. Men det gikk overraskende bra, og plutselig hadde jeg nok poeng til å bli sykepleier! En drøm jeg har hatt lenge! Har i tilegg 3 år bachelor fra BI, så mulighetene er store etter endt sykepleierstudie. Har utrolig lyst å jobbe på intensiven på barneklinikken eller kanskje på akutten, så en videreutdanning etterpå blir det nok også. Nå bare krysser jeg fingrene for at nedgang i lønn og mye lesing skal gå fint de neste 3 årene! JIPPI!!!!!!!




Ellers er vi akkurat ferdig meg å pusse opp Tristan sitt rom. Ny farge og nye møbler og pynt er kommet inn. Gikk ikke helt etter planen første gang, så måtte gjøre det på nytt igjen. Mer om det og bilder skal jeg kommer i neste innlegg.

Håper alle har en fortsatt flott sommer. Her i Bergen styrtregner det akkurat nå! Perfekt vær for å gjøre ferdig småprosjekter her i huset. :)


Klem fra Elizabeth

fredag 15. juli 2011

Badet er ferdig!!

Tatt sin tid dette prosjektet også, selv om det egentlig var en enkel oppussing vi gjorde her inne. Dette er gjestebadet i 2 etg, men utenom når vi skal dusje er det dette badet vi bruker mest. Kjøpte som sagt tidligere kalmaling i Oslo, og veggene er malt med fargen Deep Earth. Kommer ikke så bra frem på bildene, men resultatet ble fantastisk!! Er så utrolig fornøyd med de røffe veggene og de hvite blanke møblene sammen. I enden av badet (som ikke er med på bildene) er vaskeromsdelen og der har vi satt opp hvite skyvedører for å skjule den delen av badet. Gjenstår å få noen nøye planlagte bilder på veggene og håndkleholder osv, men det tar vi etter ferien...





 
                                                                                  
                                                                                          Før:



Da er det ferie på oss! Tristan blir hentet snart av sin bestefar og bestemor, og vi skal ha en hel uke for oss selv. Kommer til å savne han masse, men jammen skal det bli godt med litt kjærestetid!!


Klem fra Elizabeth

torsdag 14. juli 2011

Ferieplanlegging og bryllup!

Sitter her å lurer på hva vi skal gjøre i ferien til helgen. Er så utrolig heldige å ha besteforeldre som sloss om å få ha Tristan, så vi har faktisk en hel uke barnefri. Mine foreldre tar han med seg på ferie og de gleder seg alle kjempe masse! Er utrolig rart å skulle være så lenge uten ham for første gang, men jammen blir det godt å pleie kjærligheten litt alene. Vet ikke enda hva vi skal, men blir nok en hopp på tur til varmere strøk eller en romantisk byferie ett eller annet sted i Europa. Gleder meg!!

Var i bryllup til min gamle beste venninne i helgen! Hun er ikke gammel altså (!), men jeg har kjent henne hele livet så derfor en gammel venninne. Hun vokste opp et par hus bortenfor meg og vi var beste venner under hele oppveksten. Lisa og Mike giftet seg i flotte Hordamuseumet på Hordnes der vi vokste opp. De venter også en gutt i august så snart blir gleden total! De var så flotte begge to, men venninnen min var rett og slett en nydelig brud! Tusen takk for at jeg fikk dele dagen med dere!






Ser jeg har fått noen nye følgere! VELKOMMEN skal dere være! Lover å være mer aktiv på bloggen etter sommerferien og begynne på an igjen med alle mine prosjekter som jeg har lovet å vise resultatet av.


Klem fra Elizabeth

onsdag 13. juli 2011

Atriummet er (nesten) ferdig!!

Da er det omtrendt ferdig i Atriumet. Nye terrassebord er lagt, den er til og med blitt beiset innimellom alt regnet. Farge på beisen er gråhvit. Ser jeg trenger et par strøk til, men det får vente til neste sommer. Bordene var så ferske at beisen tydeligvis trakk inn litt for mye. Har satt ut et lite bord og to stoler, og møblene har fått selskap av en flott Hortensia og et Oliventre (jada, den skal plantes i potten skikkelig). Skal komme litt pynt på veggene og kledningen skal males i hvitt, men ellers er vi ferdige for i år her ute! Endelig! Det har jammen tatt tid i dette triste bergensværet.

                                                                                                      Etter:  

 
                                                                                                    mellom:

                                                                                                        før:



Beklager igjen denne bloggpausen, men har hatt det så utrolig travelt i det siste! Reiser på ferie på fredag og er vekke i 2 uker, så er redd for at det blir enda en tid der familie og venner blir prioritert.

Håper alle har en strålende sommer hvor enn dere er!


Klem fra Elizabeth

tirsdag 12. juli 2011

GRATULERER med dagen til verdens beste gutt!!

Vår elskede gutt blir hele 3 år idag!! Gratulerer så mye med dagen Tristan!! Vår kjære kjære gutt som er blitt så stor! Har pusset opp rommet hans i helgen, for vi lovet han nytt rom til 3 års dagen sin. Da skal han slutte med bleie og smokk. Bleien har vi nå øvd litt på, men blir spennende å se hvordan han klarer seg uten smokken i natt. Han har selv valgt at han vil slutte idag, så vi får se om han er like bestemt i kveld. Fargen på rommet hans ble ikke helt som vi hadde trodd. Valgte ut to farger i mørk og lys grå, men når den kom på veggen så den lilla ut.. Får se når vi får inn litt gutteting om vi må male på nytt igjen.. Fargen var fin den.. Hvis det hadde vært et jenterom. Se om den forandrer seg litt med tiden. Hjalp ikke så mye at de nye møblene var hvite, men med litt røffe gutteting kan det hende det blir bra! (legger ut bilder når det endelige resultatet er ferdig)





Han hadde siste dag i barnehagen på fredag. Han skal begynne i ny (mye nærmere) barnehage i august etter 5 uker ferie. På fredag ble det bursdagsfeiring og avslutning i barnehagen og jeg bakte Kaptein Sabeltann kake som han fikk med seg. Jeg er absolutt ikke flink til å bake, så er rimelig fornøyd med at jeg i det hele tatt fikk til å lage noe som lignet på en båt. ;) Han var utkledd fra topp til tå i Sabeltann utstyr og hadde med seg en stor skattepose med kjærligheter og gullpenger som han delte ut til de andre barna. Han var helt bestemt på at han ville ha Sabeltann bursdag, så da måtte det jo bli det. Feiret med familien på søndag og idag venter barnebesøk i samme stil! Oi så gøy det er å være liten og ha bursdag!!!




Har vært lenge stille på bloggen nå, men med mye jobb, sommer og tusen prosjekter har ikke tiden strukket til. Velger rett og slett å prioritere familie og venner istedenfor å stresse med innlegg når jeg egentlig ikke har tid. Men skal love å bli mer aktiv når sommeren er over og alle mine småprosjekter endelig blir ferdig. Den siste tiden har gått med på å bli ferdig med badet, atriummet, litt for mye jobb og alt for liten tid!



Klem fra Elizabeth