fredag 1. april 2011

Den O store pakkedagen

Da er nesten all pakking ferdig og det er en liten familie som alle gleder seg til morgendagen. Flyet går kl 0900 imorgen, så det blir nok tidlig i seng for at vi skal være opplagt til den lange reisen. Gruer meg alltid hver eneste gang vi skal ut å reise, for syns de reisedagene er rett og slett tortur. Selv om Tristan alltid er en engel og turen som oftest går helt fint, tar alt så uendelig lang tid. Når man endelig kommer seg ut av flyplassen i syden er det for varmt og klærene som man reiste i passer ikke, og man er sure, sultne og tørste. Pluss at jeg alltid er så røykesyk at man skal ikke se bort i fra det er grunnen til at jeg synes reisedagene er så slitsomme. Min mann syns alltid det går helt fint og Tristan klager nesten aldri, så kanskje det er jeg som er problemet..... Blir spennende å se om det blir anderledes denne gangen når jeg ikke røyker!

Lurer på hva jeg skal gjøre med alle blomstene mine? Tror jeg må gi de inn til en av naboene for at noen skal få glede av dem mens vi er borte.Ønsker alle en flott fredagskveld og en strålende helg!

Klem fra Elizabeth

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Fant deg gjennom Fru Emma&co, så fin blogg du har!
  Legger meg til som følger jeg :)
  Ha en fin tur!
  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så herlig blogg du har!
  En liten oppmerksomhet venter på deg på bloggen min:)

  Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Så vakre bilder! Takk for kommentar hos meg :) Eg veit ikkje kvifor eg ikkje får lagt inn bilde av meg sjølv på følgjarruta? Har prøvd mange gongar, men får berre feilmelding?

  Ha ein flott tur, og lykke til med flyet!

  Klem E :)

  SvarSlett