torsdag 31. mars 2011

Loppefunn

Denne stolen fant jeg på fretex og betalte hele 50kr for den!? Etter noen strøk med maling og nytt trekk ble den utrolig fin syns jeg. Jeg bare elsker denne stolen! Den er blitt plassert utenfor soverommene i 3 etg og fått noen bokstav-venner i samme forkledning ved siden av seg. Kjenner jeg blir litt glad hver eneste gang jeg går forbi den, og kan ikke fortså de som gav denne vakre stolen fra seg.
Jeg har forresten meldt meg på et kurs i møbeltrekking som jeg gleder meg til. Jeg har en gammel vakker Rokokko sofa som jeg gjerne vil trekke om og jeg har veldig lyst å bli bedre til å pusse opp gamle skatter.
2 dager igjen til Gran Canaria! Kan nesten ikke vente. Var å kjøpte litt nye klær til Tristan igår og han bare elsker å få nye klær, og når han hørte det var "sydenklær" var han i ekstase! ;)Ha en flott strålende dag alle sammen!


Klem fra Elizabeth

5 kommentarer:

 1. Hei Hei Elizabeth!!

  Må si jeg er utrolig imponert!! Du er jo blitt kjempeflink. Er innom å kikker på bloggen din med gjevne mellomrom for å se hva fint du har lagt ut... Du har inspirert meg, og nå har jeg tenkt å prøve meg på en nydelig sofagruppe jeg har stående,med det grusomste trekket du kan tenke deg... Håper jeg blir like flink som deg! God tur til Bahia Feliz, vi var der for 2 ukes siden...

  Stor klem fra Gunn Elisabeth (Hauge) Nord

  SvarSlett
 2. Heisann.. Tusen takk! For en utrolig koselig kommentar! Tror det er første gang jeg har hørt jeg inspirerer noen.. ;)

  Å trekke om er faktisk ikke så vanskelig som det ser ut som. Bare se litt etter hva de har gjort når du tar av det gamle stoffet og klipp ut nytt stoff etter det gamle. (ta kanskje 1 cm ekstra stoff enn det gamle).

  Gleder oss til ferie! Var det bra i Bahia Feliz?

  Klem

  SvarSlett
 3. Så stilig den ble - sånne stoler er så flotte! Og stilig med matchende bokstaver.
  GOD TUR! Klem fra Bekka

  SvarSlett
 4. Takk for tipset! jeg er super imponert!!!! Gleder meg til å prøve selv.
  Bahia Feliz er supert. Vi bodde på Playa Feliz. Det gikk ett magevirus der nede mens vi var der, så lurt å ta med magemedisin,eller komme seg til legen med en gang om man blir dårlig. Vi trodde det kun var vannet vi reagerte på, men petter lå å spydde 4 av 7 dager... hadde vi kommet oss til legen tidligere,hadde det ikke vært ett problem!
  Håper dere får en fin tur!
  stor klem Gunn Elisabeth

  SvarSlett