tirsdag 15. mars 2011

Den perfekte husmor og kone

det er ikke meg....! Er smittet av en kraftig tiltaksløshet og mangel på energi for tiden. Ser rundt meg på alt jeg burde gjøre og alle mine prosjekter som jeg burde begynne med, men jeg orker ingenting. Dvs jeg hadde meg en liten runde i butikkene igår og greide kjøpe inn nytt dusjhode. Vi har vært uten i 4!? uker og hver dusj har følt som å stå under en høytrykkspyler. Jeg fikk til og med somlet meg til å kjøpe lampe til stuen. Den er alt for mørk og blir nå bare lyst opp av en liten 25 watts lyspære. Når dusjhodet og lampen kommer opp er et helt annet spørsmål. Kjøpte til og med inn noen blomster og blomsterløker for å lysne litt opp hjemme. Har slitt med virus i mange mnd nå og det ser ikke ut som det har tenkt forlate kroppen min på en stund. så imorgen blir det rett og slett nye tider. Røyken skal stumpes, kroppen skal beveges mer og det som kommer inn i kroppen som mat skal vurderes nøye. 2 uker til vi reiser til syden og det ser jeg frem til med stoooor glede! To uker med strand, sol, varme og avslapping blir godt for kropp og sjel.

For å illustrere hvor lite energi jeg har legger jeg ved et bilde av soverommet vårt. Vi skulle på fest sist fredag og jeg fant ikke det klesplagget jeg ville ha. Resultatet ble at i irritasjon (raseri!) og i desperat leting rev jeg ut absolutt alle klærene fra skapet og der ligger de ennå... Nesten en uke senere har jeg fremdeles ikke ryddet opp og jeg har heller ingen umiddelbar plan å gjøre det heller. Sengegavlen som står ved siden av skulle vært kastet for 6 uker siden og på sengen orket jeg ikke ta på lakenet skikkelig. Har dere lyst å sove her eller?

Legger og med et bilde av skapet til min mann. Han rydder det helt selv og han liker ikke at jeg legger inn klærene hans i skapet for det blir "rot i systemet".  Tshh. Kanskje han får begynne vaske klærene selv og!

Elles ble det jo litt koselig med blomster og løker i hus. Gleder meg over å se ting som spirer og gro. Har kjøpt meg nytt spisebord fra finn som jeg elsker. Skal legge ut bilder når jeg tar noen. Stikkord: Gammel spisebordbunn med buede bein med en gammel skipsdør på toppen med glassplate på. Kan se litt av det under blomsterløkene på bildet under. Veldig fint!

Ellers ble det absolutt ingen oppussing av rokokkostol og sofa som jeg sa sist. Etter bursdagsfesten på fredagen brukte jeg resten av helgen til å pleie den gamle kroppen min. ;)

Håper alle får en strålende fin uke med masse energi og tiltakslyst!

Klem fra Elizabeth

4 kommentarer:

 1. Aiaiai Elizabeth!!
  Om det er noen trøst, så er ikke jeg akkurat noen husmor jeg heller:p Kan ikke huske sist jeg støvsuget feks:p I dag hang det en lang, ekkel støvete greie med hår på fast i sokken min:p Tror kanskje det er på tide å gjøre noe!

  Ellers må jeg si meg helt enig i at det er en sann glede å se ting spire og gro på denne tiden av året - det går fremover mot VÅR:D Fant noen gamle påskelilje-løker i en pose i kjelleren, og de var fulle av den livslysten vi er temmelig tomme for akkurat nå!!

  Lykke til med din nye, sunne livsstil ;) Du får gi en lyd om jeg skal verve deg på Sats.... Ellers kan jeg anbefale deg å ta solarium - det hjelper uten tvil på humøret=)

  Hvor har du kjøpt det brettet som pottene med løker står på?? Det var fiiiiint=)

  SvarSlett
 2. Ja litt sol, litt trening og null røyk kommer jeg nok langt med.. :)
  Brettet kjøpte jeg på Living igår. 69kr! De hadde 3 str og jeg kjøpte det minste. Angrer litt idag, skulle ønske jeg kjøpte det som var litt strørre for jeg kjøpte 3 potter med løker og bare 2 fikk plass.

  En jeg kjenner har snart bursdag så kanskje brettet kommer inn i en gavepakke til henne.. ;)

  klem

  SvarSlett
 3. Kjenner til problemet... men alt blir bedre når vårn kommer ikke sant? veldig flink til å utsette jeg;) men med sol så kommer energi;)

  Ønsker deg en fin uke videre:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 4. Hei kjære du!
  Eg gledar meg til å sjå bordet ditt!!!!
  Har gitt deg ein Award. Sjekk ut på bloggen min!

  Klem Miriam

  SvarSlett