torsdag 24. mars 2011

Røykeslutt og oppussing

går egentlig fint sammen! Er på 3 døgnet uten røyk nå og det går egentlig overraskende bra. Det største problemet er at alt lukter vondt!!? Jeg har tydeligvis bedøvd luktesansene mine i lang tid, for ikke visste jeg hvordan denne verden lukter. Hundemat-avdelingen i matvarebutikkene lukter faktisk grusomt, og det har jeg aldri luktet før (jeg har hund!). Huset mitt lukter absolutt ikke så godt som jeg trodde, for ikke snakke om meg selv.. Og på jobben?.... Uff der kommer alle de vonde luktene virkelig til sin rett.. (Jobber i privat hjemmesykepleie for de som ikke vet det) Enten må dette bedre seg, eller så må jeg svi av luktenervene mine. Jeg har alltid hatt god luktesans, men dette er faktisk tortur! Jeg luktet til og med at min mann hadde sneket seg til å spist en hot-dog på besinstasjonen 4 timer før jeg kom hjem. Han sa ingenting. Jeg luktet det!


Det positive er at jeg har vannvittig med overskudd og tid til overs, så nå setter jeg i gang med masse prosjekter som har ventet en stund.. 6 spisestoler som kommer til å bli fantastiske, 6 andre stoler og en skjenk skal pusses ned, males og trekkes om. 

Her er ihvertfall før bildene. Nå har det meste fått seg både ett og to strøk maling.


                                            I bakgrunnen ser du spisestolene som holder på få ny farge.
                                            I morgen får de nytt trekk!Da er det snart sengen på meg. Utslitt etter lang dag på jobb, lek og kos med Tristan og litt for mye maling.

Håper alle får en strålende natt!

Klem fra Elizabeth

3 kommentarer:

 1. Skal si du har mye å male!! Ikke rart at du har etterlyst ett par ekstra hender:p Det kommer sikkert til å bli kjempeflott når det blir ferdig!
  Skal dere beholde alt selv, eller skal noe selges?

  Klems Christine

  SvarSlett
 2. Jeg skal beholde de hvite spisestolene i bakgrunnen, stolen på det øverste bilde, og en rokokkostol.. :)

  Akkurat ferdig med å male og trekke om spisestolene no.. Jeg er super fornøyd!!

  Ser om jeg greier legge ut noen bilder ikveld etter jobb..

  SvarSlett
 3. Så flink du er! -Ja, både med røykeslutt og malekosten!!
  Keep it up!! :)

  Klem Miriam

  SvarSlett