mandag 21. mars 2011

Røykeslutt

Dag 1 nærmer seg endelig over. Det er nå over 24 timer siden jeg tok min siste røyk og for å være helt ærlig så har dette vært en drittdag! Jeg bestemte meg på lørdag for at nå får det være nok av dette tullet og søndag ble min siste røyk tatt. Jeg slutter tvert av. Ingen piller, plaster, tyggis eller noe annet som liksom skal gjøre det så mye lettere. Idag har jeg hatt perioder med svartsinne som jeg aldri har hatt før. Heldigvis har jeg hatt en lang dag på jobb og har ikke vært i nærheten av så mange mennesker. Stakkars mannen min har tatt imot mye dritt idag. Hver eneste telefonsamtale har endt med at jeg i raseri har slengt på røret. På slutten ble det litt bedre sånn at jeg faktisk greide gi beskjed om at nå må vi legge på for jeg er FORBANNA!

Regner med det blir bedre om noen dager, ellers blir jeg singel til slutt..... ;)Merker faktisk stor forskjell på pusten allerede etter kun 1 dag. Jeg har astma og burde i grunnen aldri ha røykt. Nå begynte lungene mine å bli rimelig dårlige og lungekapasiteten var redusert betraktelig. Så dum kan jeg rett og slett ikke leve med at jeg er, så da ble det røykeslutt!

Ønsker alle en strålende natt!

Klem fra Elizabeth

4 kommentarer:

 1. Flinka!!!! Masse lykke til. Og trenger du å komme deg vekk hjemmefra noen timer, for å ta en kopp te, se en film, lese en god bok eller skravle litt, så vet du hvor jeg bor=)

  Gode klemmer

  SvarSlett
 2. Du er kjempeflink! På tide :)
  Når du kan gå gjennom taxfree'en uten å kjøpe en kartong eller 10, ja DA er du røykfri da, og den dagen kommer :)

  Lisa

  SvarSlett
 3. Ja, det er en kjempejobb og noe drit å slutte å røyke. Men, enda så umulig som det høres ut så går det faktisk over til slutt. Hold ut!

  SvarSlett
 4. Hei! Tøff og flink er du=) Det eneste positive nå er at du vil begynne å telle dager. Etter f.eks 10 dager tenker du kanskje at nå gir jeg opp, men da vil du i neste sekund tenke at nå har det gått hele 10 dager og en røyk vil føre til at du må starte på dag 1 igjen og det orker du ikke! Hehe.. Så koselig kommentar du skrev hos meg, ble så glad. Har lagt meg til som følger hos deg også, likte veldig godt headeren din. Ha en strålende kveld videre

  SvarSlett