tirsdag 29. mars 2011

Solskinn er så herlig!

Idag har faktisk solen tittet frem på Valle. Kjenner vårfølelsen begynner krible i meg og jeg kan nesten ikke vente til sol og varme. Nå er det ikke lenge til jeg får oppleve det, for på lørdag reiser vi til Bahia Feliz i Gran Canaria i hele 2 uker! Det blir så deilig! To uker med sol, varme, late dagen , god mat og kropper som skal bli brune og fine. ;)
Riktignok er dette ikke helt ferie, for dette er faktisk en jobbtur. Både meg og min mann jobber i privat hjemmesykepleie for en dame som har Celebral Parece, så det er henne vi skal reise med. Hun vi jobber for er kjempe grei, veldig lett å jobbe for og jobbturer med henne er akkurat som ferie. Hun klarer det meste selv, men må ha hjelp til diverse ting gjennom dagen. OG Tristan får være med! Ja bedre jobb enn dette tror jeg ikke finnes! Vi pleier reise på utenlandsturer ca 3 ganger for året, så jobben kommer definitivt med frynsegoder.

Legger ved før og etter bilder av den ene Rokokkostolen. Har gjort ferdig en, har to igjen. (Har visst en skitten linse på kamera, så ser jeg får 3 flekker på hvert eneste bilde. Se om jeg husker vaske den før neste gang)

                                                                                                         Før:


Etter:
Håper alle får en strålende ettermiddag! Jeg skal ut å nyte solen med familien, før jeg må løpe på jobb.

Klem fra Elizabeth

2 kommentarer:

 1. Så nydelig stolen ble da!! Du er kjempeflink=)
  Håper du har kost deg ute i solen i dag;) Gleder meg masse til Londonturen med deg i juni forresten:D

  Klems

  SvarSlett
 2. Ønske dåke ein god tur, og jammen er dåke heldige som får sånne frynsegoder!! :D

  Og stolen blei nydelig!
  Klem fra Miriam

  SvarSlett