fredag 11. mars 2011

Snø, en hund med løpetid og barnerom

Himmelen har igjen åpnet seg på Valle og snø faller ned. Kjenner jeg er rimelig lei snø, slaps, is og kulde for tiden. For ikke snakke om hvor lei jeg er hunden min som har løpetid og har laget pipelyder 24 timer i døgnet i 5 dager nå. OG vi ligger alle med forkjølelse hjemme, så akkurat idag er ikke humøret på topp.

Idag legger jeg ved noen bilder av rommet til Tristan. Han nærmer seg 3 år nå og jeg har lovet ham helt nytt StorGuttRom når han blir bleiefri. Akkurat det viser seg å være en ganske så stor utfordring for gutten min, så er ikke helt sikker på når det blir nye farger og møbler på rommet. Må nesten holde avtalen vår og ikke la min egen lyst til oppussing gå forann.. hehe.. Neste gang blir det nok litt røffere møbler og tøffere farger på veggene. Det blir ingen bilder av hele rommet for jeg har rett og slett slurvet litt med vaskingen i det siste.. ;)


Denne bilen fikk han av Bestefar til 1-årsdagen og er en av hans kjæreste 
eiendeler. Denne blir nok med ham en lang lang stund fremover. Den er så flott at man 
kan ha den som pynt også!


Denne bamsen fikk han av Bestefar og Bestemor til fødselen. Han klarer ikke 
sove uten denne bamsen. Den er kjøpt i en liten butikk i Danmark på et
opphørssalg. Den er håndlaget og lages desverre ikke lenger.Oppi denne bilkassen (egentlig en sparebøsse) gjemmer han smokkene 
og kosekluten hver gang han står opp for at ingen skal ta dem. 
I sommer skal vi til Akvariet og gi smokkene til Carpene!Dette huset bygde jeg til Tristan sin 1-årsdag. Det sto først ute i hagen, men 
siden huset ikke er helt vanntett tok vi det inn i spisestuen. Tristan sitt
lekekjøkken er inni og han stortrives med å leke med det.I kveld skal vi pusse opp og trekke om en rokokko sofa og en rokokko stol som jeg var så heldig å få tak i nesten gratis på Finn.no. Bilder kommer senere!

Håper alle får en stålende helg!

Klem fra Elizabeth

2 kommentarer:

 1. Det er nok ikkje bare på Valle det er snø i dag, men det er nok på Valle det er mest snø :P

  ELKER bilen!!!! Tristan er heldig :D
  Ha ei god helg vidare!
  Klem Miriam

  SvarSlett
 2. Herlig ting til barnerom, første gang jeg "besøker" deg. Kjempeflott blogg så la meg som følger og gleder meg til å se mer fra deg =)
  Klem Henriette

  SvarSlett