mandag 9. mai 2011

For en strålende dag

det har vært i Bergen idag! Vi har hatt hele 26,7 grader og skyfri himmel. Dagen ble brukt til å fjerne alle steinhellene fra terrasse nr 2 (de er ca 30 år gamle og stygge!), pusset ned to gamle skuvsenger som jeg var så heldig å få tak i omtrendt gratis, og omtrekning av to gamle stoler.  Vi skal legge ned terassebord istedenfor steinheller og endelig få brukt det lille uterommet vi har midt i huset. Den ene sengen skal bli hvit og selges, men den andre skal bli grå og bli Tristan sin. Stolene er noe jeg også fant i en gammel kjeller og skal også selges.

I ettermiddag har vi grillet og sittet ute på lekeplassen med en haug med naboer og nabobarn til langt på kveld og bare kost oss.  For en Flott dag!! Håper det blir mange av disse deilige varme dagene i sommer!






Imorgen skal sengene få seg et strøk maling og så skal jeg legge ut bilder av dem når jeg er ferdige. Nå venter min mann utålmodig på at jeg skal bli ferdig med bloggingen så vi kan se en film han har såååå lyst å se. Er litt vel seint på kvelden for å se film syns jeg, men hva gjør man ikke for kjærligheten?

Har noen andre gjort noe spennende eller kjekt idag?

Klem fra Elizabeth

5 kommentarer:

 1. Så skjønne stolene ble=)
  Leste et lurt tips i forhold til maling av stoler, og det var å slå en spiker under hvert bein. På den måten tar de ikke nedi gulvet når man maler;)

  Gleder meg til torsdag! Ikke bare til ett par glass vin, men også til å se hvordan dere har fått det nå! Føler jeg ikke har vært hos deg siden nyttår, men det er sikkert feil:p

  Ha en fiiin dag:*
  Klems

  SvarSlett
 2. Stolene ble utrolig fine! :) jeg elsker stjerner! :-))

  SvarSlett
 3. Hei Elizabeth;)
  Takk for hilsen ;)
  Sengeteppet er bare i den fargen mener jeg- er kjøpt på princess til 249 =)

  SvarSlett
 4. Stolene ble kjempestilig! :-)

  SvarSlett