fredag 6. mai 2011

Fredagskos!

Da var det fredag og jeg tenker det er mange som skal nyte fridagene i helgen med kos og lek. Her blir det ikke så mye fri siden jeg har jobbehelg denne helgen, men jeg har hatt fri i to dager nå og det har vært sååå deilig! Min mann er i Oslo, så jeg har vært alenemamma de siste dagene, Tristan har vært hjemme fra barnehagen og vi har hatt masse gøy fra morgen til kveld. Vært i middagsbesøk hos mine foreldre, vært på kaffebesøk hos min bestemor og på besøk til min svigermormor. Travle dager og jeg kjenner jeg virkelig setter pris på min fantastiske ektemann på sånne dager. Han er rett og slett unik og jeg er godt fornøyd med valget mitt! ;) Blir godt å få han hjem ikveld. Det er ikke det samme når han ikke er i nærheten. Rart hvor avhengig man blir av sin andre halvdel...

Nå er Tristan i seng, huset er nesten vasket og jeg skal nyte kvelden med litt rødvin, sørlandschips og en bloggrunde. (Og jeg er fullstendig klar over at jeg drikker rødvin i et hvitvinsglass, og at glasset er litt fullere enn normalt...)

Har forresten endelig greid å få meg en putekurv til alle sofaputene mine. Vanligvis har ikke putene så lang levetid hos meg, for mellom en skitten hund og to gutter som er omtrendt like grisete som hunden er det nesten umulig å vaske alle flekkene av trekkene. Så endelig skal de få en plass de kan være trygge. Ihvertfall til jeg er sikker på at de er rene og pene på hender og bein alle tre!  Den ser ikke så stor ut på bildet, men kurven er faktisk enorm.


                               Har visst flyttet inn et nytt fuglehus. Min mann forstår ikke hva jeg skal med
                               de, og helt ærlig så forstår jeg ikke det heller. Jeg greide bare ikke la være
                               å kjøpe det fra blomsterbutikken idag......Ser jeg har fått endel nye følgere de siste dagene. Velkommen skal dere være! Setter utrolig stor pris på at noen gidder lese bloggen min, og blir veldig glad hver eneste gang jeg ser en ny følger eller kommentar.

Ha en strålende helg alle sammen!

Klem fra Elizabeth

Ps: Bilder av syskapet må vente noen dager, for jeg har rett og slett ikke giddet å gjøre noe som helst av prosjekter idag eller igår...

12 kommentarer:

 1. Synes godt du kunne invitert meg på rødvin i kveld;) Sitter hjemme alene jeg også, og har klikket frem mange blogger jeg tenkte å ta turen innom;)

  Det fuglehuset der var jo bare kjempeskjønt!!! Skjønner godt at du kjøpte det jeg=)

  Lurt med putekurv, men pass på så du ikke plutselig finner både Zica og Tristan oppi der da:p

  Nyt rødvinen - det blir vel ikke med ett glass selv om det var litt fullt? ;)

  Klems Christine

  SvarSlett
 2. Så fin putekurv, likte fargen godt- Har like puter som deg;) Fuglehus er like fint inne som ute:) Nyt kvelden med snop, chips og rødvin;) Klem fra Henreitte

  SvarSlett
 3. Hei! Her har jeg gjort som deg, bare byttet ut potetgullet med smågodt=)) Kos deg både med og uten mann! Jeg tok meg faktisk i å stå å titte på et fuglehus idag jeg også=)) Enig med To ju Mama over at både kurv og putene var fine. God helg til deg og dine

  SvarSlett
 4. Så koselig at du fant veien innom bloggen min, setter stor pris på at du vil følge meg:) Har kikket litt rundt her inne hos deg - og for et vakkert innredet hjem du har! Gleder meg til å følge deg videre:)

  Ha en fin helg,
  klem Jennifer

  SvarSlett
 5. Smart med putekurv! Har både hund og unge selv, og desverre er vår lille hund en sofahund som er mitt i røytingen! Jeg må annskaffe meg en slik kurv!

  Ja det er noe det derre med vår bedre halvdel, jeg klarer ikke å sove godt uten han :) Føler oss så trygge når de er der.

  Nyt kvelden og rødvin!
  Klem fra Stine :)

  SvarSlett
 6. Den kurven var jo kjempe fin og smart!
  Lur idé for å bevare putene litt..

  Likte godt skapet ditt i forrige innlegg også, stilige knotter/håndtak!! :)

  Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg!
  Ha en fin dag/helg videre!
  -Mari

  SvarSlett
 7. Hei ♥
  Takk for KOSELIG kommentar i bloggen min, så koselig at du titter innom meg.

  Elsker de skålene, de er bare supre.

  Hvor fikk du tak i den HERLIGE korgen? Sånn kunne jeg jaggu meg ha tenkt meg på terassen ♥

  Håper du har hatt en fin fin helg.

  Klem Henriette

  SvarSlett
 8. Heisann.. :)

  Korgen har jeg akkurat kjøpt på Living. Kostet 299 hvis jeg husker rett. Hadde de i to str og jeg kjøpte den største. Den rommer et stort tykt ullteppe og fire store puter..

  Klem

  SvarSlett
 9. Hei Elizabeth :)

  Tusen takk for svar ♥ Da må jeg ut å kjøpe, de var såååååååååååå fine, og fin pris også ♥

  Ha en riktig godnatt

  Klem Henriette

  SvarSlett
 10. Så grei putekurv,virker stor og praktisk denne.Har nettopp fått meg en selv,veldig greit:)Fuglehuset var kjempe søtt,fin både inne og ute:)

  -Jeanette-

  SvarSlett
 11. Hei! Har lagt inn en kommentar til deg under innlegget om spisebordet :)

  SvarSlett
 12. Heei :O)

  Tusen takk for kjemepkoselig kommentar inne hos meg :O) Jeg blir så glad!

  Nydelig kurv og fuglehus. Helt enig med deg, de fuglehusene er sååå fine :O)

  Ønsker deg en fin fin uke!

  Klem Carina

  SvarSlett