onsdag 25. mai 2011

Prosjekt Atrium

Endelig begynner Atriumet å nærme seg ferdig. De blytunge steinene er fjernet og er båret ned to etg. Jord og steiner er kastet og duken er spylt. Nå begynner mannen med å legge ramme og terrassebord. Når det blir ferdig skal det vaskes, beises og kledningen males. Så blir det tid for pynting og planting. Jeg har bestemt meg for å kjøpe et magnolia tre som jeg skal ha i en stor potte her inne. Skal også ha et lite bord og to stoler og noen lykter her. Jeg kan si med sikkerhet at utenom pyntingen så har jeg ikke og kommer nok heller ikke til å bidra med noen som helst.

Skal legge ut bilder av det ferdige resultatet. Og av alle mine andre prosjekter når de endelig blir ferdige. ;)

Nærmer seg helg og jeg ser frem til frihelg med stoooor glede. Helgen skal brukes til avslapping og sosialt selskap. Skal dere noe gøy i helgen?
Ha en strålende dag!Klem fra Elizabeth

5 kommentarer:

 1. Heisann!

  Så flott jobb dere har gjort med huset! Og kjempefine funn du viser frem her inne, likte godt krakken og de flotte stolene under her;-) Har endel prosjekter som hoper seg litt opp jeg også, men EN dag...da skal jeg nok få sving på sakene...

  Kjekt å finne frem til deg! Ønsker deg en herlig dag videre!

  SvarSlett
 2. Hei.
  Takk for fine ord fra deg om vinduene.. Jeg har tre stk av det med bilder;) Og pris, hmmmm.. Jeg har ingen anelse.. Må gruble og tenke litt.. Har en del som har spurt etter de;) Men tenker selv de havner i Bergens området;) Holder deg informert;)Gleder meg til å se uteplassen ;))) Klem Henriette

  SvarSlett
 3. Så herlig at du ble fornøyd,blir SÅ glad for det!!
  Ellers tipper jeg det blir lekkert i atriumet, og det holder da i massevis å stå for pyntingen...!
  klem♥

  SvarSlett
 4. Likestilling i dag betyr at kvinner gjør det de LIKER, mens menn gjør resten;) hehehe;)

  Gleder meg til å komme å se det ferdige resultatet, og til å sitte der og nyte ett par glass vin sammen med deg;)

  Nattaklems♥

  SvarSlett
 5. Hei. Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Jeg la meg til som følger hos deg også, vil gjerne følge med på dine prosjekter og oppussing. Alltid spennende å se. Ha en flott helg.

  klem

  SvarSlett