onsdag 4. mai 2011

Gammelt blir nytt!

Har hatt et lite prosjekt gående de siste to dagene. Fant et flott lite skap på gies bort på Finn.no. Jeg kjørte straks ned for å hente det for å være sikker på at det ble mitt. Jeg tror damen som gav det bort tenkte at jeg måtte mangle noe i hodet, da jeg allerede 30 minutter etter hun hadde lagt annonsen ut, kom på døren hennes. Hun sto og så på meg med store øyne da jeg febrilsk prøvde stappe det inn i min lille bil. "Dette skapet får aldri plass der!". Joda det får det! Det trenger bare litt hardhendt kjærlighet og en som nekter gi opp før alle dørene går igjen. Og plass fikk det! Med god margin! Jeg har da hentet møbler før!? ;)

Vel hjemme var det bare til å finne frem malingskosten og gi det noen strøk hvitmaling. Det var hvitt utenpå så der trengte det bare ett lag bengallakk, men inni måtte det noen strøk til for å dekke alt av treverk. Etter malingen var på plass var det frem med skrujernet, fjerne låsene og sette på de vakreste knottene jeg har sett. Jeg fant disse hjortehodene i en butikk forleden dag og jeg bare måtte kjøpe med meg noen. Jeg er super fornøyd med resultatet!

Hva syns dere?

I morgen skal jeg begynne på et gammelt syskap som jeg fikk tak i fra nøyaktig samme sted som skapet over. Et herlig gammelt skap som skal males og tapeseres før min nyinnkjøpte symaskin skal få plass. Det er et lite skap som når man feller ned døren blir et bord/skrivepult. Akkurat nå er det skikkelig stygt, men jeg tror det blir kjempe bra til slutt! Jeg tenkte at kanskje Tristan skal få ha det som skrivepult seinere for dette er helt perfekt til små rom, der gulvplass er viktig!

Ønsker alle en strålende kveld. Vil også si velkommen til nye følgere, og tusen tusen takk for alle koselige kommentarer! Det setter jeg utrolig stor pris på!

Klem fra Elizabeth

11 kommentarer:

 1. Så fint det ble ;) Er alltid innom finn og sjekker om det er noen skatter, gleder meg til å se på ditt andre prosjekt;) Knottene var herlige, kan jeg spørre om hvor de er kjøpt??? Klem

  SvarSlett
 2. Heisann..
  Knottene er kjøpt på New Home. En fantastisk butikk ved nesttun sentrum (utenfor senteret). De har så utrolig mye fint der. Jeg kunne helt ærlig ha kjøpt alt i den butikken. De var forholdsvis dyre for knotter, kostet 99 kr stk, men verdt hver krone! :D

  SvarSlett
 3. Hei flinka mi!! Så praktisk det skapet var da. Passe høyt til å ha ting på som man ser, og samtidig greit med oppbevaringsplass inni=) Skulle ønske jeg hadde hatt bil, slik at jeg kunne hentet slike "funn"!

  Gleder meg til å se sybordet når det blir ferdig, og ikke minst til å se alt som du skal sy i tiden fremover;) Dersom du har sansen for Tilda, så kan du låne Jul med Tilda av meg, så kan du lage litt juleting;) Da har du god tid på deg=)
  Klems

  SvarSlett
 4. Det ble kjempefint! Og så stilige knotter da!
  Ha en fin torsdag :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg!
  Så utrolig lekkert skap!:) Du har en kjempefin blogg. Jeg legger meg som følger her!

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 6. Hei! Så nydelig skapet ble, tror nok du har gjort et kupp der=)) Det er så morsomt å freshe opp noe gammelt og slitt, er akkurat ferdig med en kommode så nå får malekostene hvile litt! Ha en fin torsdag videre

  SvarSlett
 7. Heisann... Kan ikke vært stort dårligar enn deg - legg meg derfor til som følger.
  Skapet skal du verra veldig fornøyd med - knottan va no helt knæsj..Har flere prosjekt æ skulle malt sjøl, men det var det der med den tida..
  Ha en flott torsdagskveld..
  Mari Johanne

  SvarSlett
 8. Hei. Takk for hyggelig besøk. Så flott det skapet ble. Morsom historie rundt hentingen også:) Jeg liker å pusse opp møbler selv, så dette gir bare mer inspirasjon. Besøker deg igjen:)
  Klem

  SvarSlett
 9. Hei :) Takk for at du likte bloggen min så godt at du la meg til som følger!
  Skapet ble nydelig :) Er på jakt etter noe sånn jeg og!

  Jeg kommer til å følge deg og ;)

  Ha en fin dag. Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 10. -Takk for koselig kommentartar hos meg,da fant jeg jo deg også:)Så fint skapet ble, og knottene er kjempe lekker:)Ønsker meg ett sånt hjortehode på veggen.Legger meg til som følger,blir spennede med syskapet.

  -Jeanette-

  SvarSlett