søndag 15. mai 2011

Helgen nærmer seg over

og jeg er absolutt ikke uthvilt på noen som helst måte. Har vært stille på bloggen i det siste, for her i huset har vi alle tre vært syke. Vi trodde først småen hadde vannkopper (siden halvparten av barna i barnehagen har det), men det viste seg å være et virus som har slått oss ut på tre forskjellige måter. Mannen har hatt feber og kraftig halsbetennelse og går på antibiotika. Jeg fikk feber og kraftig hoste som utviklet seg til bronkitt. Tristan hadde feber i kun en dag og har vært fullstendig frisk etterpå. Har ikke orket å gjøre noe som helst denne uken utenom akkurat det jeg måtte. På fredag var vi på blåtur med jobben. Vi hadde egentlig avlyst pga sykdom, men når fredagen kom tok rett og slett lysten over for fornuften. Jeg er utrolig glad for at vi ble med, for det var kjempe gøy!! Men fy søren så utslitt jeg var dagen etter! Vi endte opp på et nydelig sted ved Aboreet i Bergen. Kan anbefales på det sterkeste å leie dette stedet, for det var fantastisk. Blir det flere bryllup på meg, så er dette stedet jeg skal feire det på. ;)På lørdag fikk vi endelig kjøpt og betalt for ny sofa! JIPPI! Dette er min absolutt drømmesofa og jeg er så utrolig glad for at den blir min om noen uker. Jeg fikk til og med kjøpt inn noen meter ekstra stoff så jeg skal trekke om spisestolene og en gammel rokokko lenestol i samme stoffet. Dette er en laaang 4-seter sofa fra Living, og den er sååå god å sitte i. Vi har en forholdsvis ny sofa fra før av (3år), men pga av hjørneløsningen på sofaen passer den bare ikke inn i stuen på vårt nye hus. I tillegg er den gamle sofen svart, og passer heller ikke inn med interiøret her hjemme. Har allerede funnet en kjøper til min gamle sofa og trekker man fra det jeg selger den for, føler jeg at denne nye sofaen blir nesten gratis... hihiFor et par uker siden kjøpte vi denne gamle dobbeldøren. Min mann kjørte helt til Oslo for å hente den for oss. Den er over hundre år gammel og skal plasseres mellom stue og spisestue. De pleier å være skikkelig dyre, men plutselig så jeg en annonnse på finn, der noen skulle gi bort denne vakre døren. Den skal pusses opp og få seg noen malerstrøk, men jeg vil den skal beholde sitt gamle preg så mye som mulig. Problemet er at vi enda ikke er helt sikre på om den passer inn i stedet der den var tenkt. Døren er hele 220 cm høy og 130cm bred. Pluss karmer! Men jeg skal få den inn altså! 
Har dere hatt en fin helg? Noen som har gjort noe spennende? (evt noe galskap som å kjøre 100 mil for å hente en dum dør?)

Nå skal jeg bare slappe av med en god film og prøve å bli helt frisk igjen til 17 mai. Jeg har en mistanke om at vannkoppene kommer her også til slutt. Det er jo veldig smittsomt, så oddsen for at Tristan har blitt smittet er nok ganske stor. Litt kjipt at de kommer mest sannsynlig på meg også da, for jeg har ikke hatt vannkopper før!? Får bare håpe de kan holde seg vekke til onsdag!

Klem fra Elizabeth

11 kommentarer:

 1. Du må hvertfall ikke finne på å ha noe vannkopper når vi skal til LONDON BABY!! :D :D Jeg skal ikke ha med meg en vannkoppifisert venninne på tur:p hehe;)
  Håper du slipper unna, men for Tristan sin del er det vel like greit å bare bli ferdig med de.

  Visst du finner en kjekk mann til meg, så kan du få lov å planlegge bryllupet mitt på Aboreet du;) Lykke til med leitingen av en god nok mann:p

  SvarSlett
 2. For en fantastisk mann du har:) Ikke alle hadde gjort dette for en dør. Døren var kjempefin.. Denne plass må sjekkes ut, siden jeg skal ha sommerbryllup neste år;)) Håper dere kommer dere og har en fin 17.mai.. KLem

  SvarSlett
 3. Ja vet!! Har en fantastisk mann!!! Han burde fått en premie for alt han gjør for familien av og til. Og at han holder ut alle mine galskap ideér.. ;)

  SvarSlett
 4. For ett vakkert sted,har aldri vært her før..nå fikk veldig lyst å ta en tur:)

  Ønsker deg en fin 17.mai.

  -Jeanette-

  SvarSlett
 5. Hei Elizabeth, så kjekt du vil være med på PIFen. :) Akkurat nå er jeg på Voss og her er det noen fine interiørbutikker, så nå skal jeg en tur på Vangen og se om jeg kan finne noe der til PIFen.

  Det er aldeles nydelig i Arboretet og den lille viken der er så fin. Døren er helt fabelaktig og mannen din er en som skjønner at det faktisk kan lønne seg å kjøre 100 mil for en slik dør.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 6. PS la meg til som følger jeg slik at jeg finner deg igjen. :)

  SvarSlett
 7. For en snill mann du har då! =)) Gleder meg til å se hvordan døren blir til slutt;)
  Nei jeg har ikke gjort noe galskap :)Hat bare hatt meg 1 bytur :))

  Håper dere blir friske å fine til 17 Mai :)

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 8. Fantastiske mannen!!!
  Gleder mg til å se hvordan det blir:)
  Nydelig sted derer har vært på!

  Håper dere er friske og raske til 17.mai:)
  klem

  SvarSlett
 9. Hihi... Kan inte annat än att le när jag läser det om att köra 100 mil för att få tag i dörren. Känner sååå godt igen mig, och vad jag utsatt min man för. 'Things you do for love'

  Önskar er god bedring och en fantastisk 17. mai!
  Stor kram Joy

  SvarSlett
 10. Så mange spennende møbelprosjekter du har på gang! Kjempefine dører. Blir spennende å se resultatet! Utrolig fine stoler du har trekt om også. Du er flink som får pusset opp så mange ting synes jeg! :-)

  SvarSlett
 11. Hei du.. tusen takk for trivelig hilsen på bloggen..
  Døra så no lekker ut...Lar meg imponere av din mann, som kjørt Bergen Oslo - det tror jeg neppe min har gjort..
  Når æ får klipt gresset utafor kjem det bilder..
  Plenklipperen må først hentes hjem fra service, og så må det slutt å regn.. Men det kjem, det kjem..:-)
  håpe formen så absolutt har blitt likar..
  Klem mj

  SvarSlett